Nukilan Noh Salleh Untuk Mizz Nina Sempena Hari Jadi Ini Buat Ramai Wanita Terharu

noh
Semalam trending di Twitter bila penyanyi kumpulan Hujan, Noh Salleh buat nukilan/karangan yang sangat sweet untuk isterinya yang tercinta sempena hari kelahiran. Kata-kata yang diabadikan di laman Instagram milik Noh telah membuatkan ramai wanita di luar sana rasa terharu dan rasa nak menangis.
Wahh.. Sampai macam tu sekali eh? Apa yang sweet sangat sampai ni? Jom kita baca deskripsi Instagram Noh Salleh ni. Oh yaa, selamat hari jadi Mizz Nina! Semoga dipanjangkan umur murah rezeki dan rumahtangga dengan suami berkekalan hingga ke Jannah.

Alahaiii sweet nya.. Untung lah Mizz Nina

Screen Shot 2016-07-02 at 1.48.04 AM
yang seumpama lembaran embun dari suasana pagi di syurga, that is what you are. •

yang tidak pernah lokek dengan senyum nya. budi bahasanya. manja nya. lembut ketika bicaranya. seorang wanita yang sempurna untuk lelaki yang sangat hina seperti saya. •

yang membuka mata dan hatiku dalam maksud sebenar dalam perjuangan menegakkan kemanusiaan,
yang tidak pernah sekalipun dia meninggalkan rumah tanpa meminta keizinan,
yang lidahnya tidak pernah jauh dari lafaz bismillah dari mulanya hari sampai pengakhiran,
yang tidak pernah sentap dan sedia menerima apa apa teguran,
yang aku semakin kagum melihat betapa lancar nya dia dengan bacaan al Quran,
yang tidak pernah meminta apa apa dari suaminya cuman dekat kan diri kepada Tuhan,


selamat hari lahir isteriku. Puan Hajjah Shazrina Azman Hasyim.
Screen Shot 2016-07-02 at 1.45.11 AM

Indahnya nukilan ni..

Screen Shot 2016-07-02 at 11.55.24 AM
Sumber: Ohbulan

No comments

Powered by Blogger.