Curi Foto Lelaki, Wanita Ini ‘Berfantasi’ Sudah Bersuami

PELIK bercampur seram… Bayangkan suatu hari tiba-tiba ada individu yang tidak dikenali mendakwa anda merupakan suaminya dan telah memiliki cahaya mata.
Begitulah yang dialami seorang lelaki bernama Amir Faiz yang kini dilanda kekeliruan dan kekusutan gara-gara seorang wanita ‘berfantasi’ memiliki dirinya di laman Facebook.
Lebih menakutkan, wanita bernama Nor Azmanira sering memuat naik gambar yang ‘dicuri’ dari akaun Facebook lelaki itu dengan kapsyen yang menunjukkan mereka adalah pasangan suami isteri yang bahagia.
14021470_1072579359456999_4683495117106123038_n14079944_1072579389456996_2139204024777922512_n14055057_1072579446123657_7556309502202994677_n14053996_1072579449456990_3995372941145341456_n14054911_1072579352790333_4985947960777951905_n
Malah, Facebook Nor Azmanira juga sarat dengan kata-kata cinta yang ditujukan kepada Amir.

Geram dengan ‘fitnah’ wanita itu, Amir memohon orang ramai menviralkan mengenai wanita itu.
Menurut Amir, dia telah banyak kali menegur wanita itu namun masih lagi mendakwa dia adalah suaminya.
Jelas Amir, dia juga belum pernah berkahwin apatah lagi memiliki anak bersama wanita itu.
Dalam pada itu, Amir turut menyelar wanita itu yang dirasakan sudah sakit mental.
“Aku nak mintak tolong viralkan pasal perempuan sundal ni. Aku taktau sejak bila aku ni dah kahwin. Pastu bila masa pulak nama aku ada tengku pebagai. Dia ni memang sial punya betina.
“Dah banyak kali kena sound pun still kata aku husband dia. Dia ni mental aku rasa. Kau kalau dah preg anak jantan lain. Jangan cakap aku ni laki kau ye setan. Apa jenis bangsa laa kau ni. Aku rasa kau ni nak mampus.
“Kalau betul aku laki kau. Apahal tak pernah letak gambar kau berdua dgn aku ye sial? Asyik edit tak habis habis. Haihh panas hati aku tengok betina macamni. Tolong korang. Share and viralkan. Nama facebook dia Nor Azmanira,” tulisnya.
4-Wak-Doyok-Azrinaz-Mazhar-Hakim-Bertunang-jpeg
Dalam pada itu, rata-rata netizen menasihati Amir supaya membuat laporan polis berkenaan wanita itu.
Difahamkan, Amir sudah pun bertunangan dengan gadis bernama Afiqah Kamal. – MYNEWSHUB

No comments

Powered by Blogger.