Hanya Sebab Akak Baju Kelabu Cantik, Video India Kena Tipu Dengan Salesman Cina Jadi Viral



Video yang bertajuk "Video Pasangan India Kena Tipu Dengan Salesman Lelaki Cina" baru2 ini telah menjadi viral dan trending di sosial media. Rupa2nya video tersebut menjadi viral bukan sebab pergaduhan mereka, tetapi disebabkan seorang akak cun seksi putih gebu yang pakai baju kelabu dalam video tersebut. Cuba baca petikan komen2 daripada pengguna2 laman sosial di bawah:

- "kakak baju kelabu cantik"❤❤❤😍😍
- "lembut je akak tu ckp ..mmg boleh sejuk hati hee.."
- "eh aku ingat aku je nampak hehehe"
- "kann..lembutnye die"
- "aku suke tengok sebab dia cakap lembut :D"
- "Baju kelabu tu pkai menjolok Mata ..len mcm je dgn cina tuh..tah2 ..haha"
- "tu LA pasal ...siap tolak rapat2 der hohoho Dada bertemu Dada hahaha"
- "gua rse dyorang ni scandal la bro2 skalian..cina tu boss ..awek tu pekerjaa dia suap ckit jlanlaa..jgn ckp dyorang ni laki bini sudahlaa😂"
- "Bertudung tapi pakaian seperti berbogel ketat sial"
- "myampah betul aku tngok muka pompuan mlayu baju kelabu kuat jilat tu."
- "apahal pompuan melayu tu peluk2..bodoh pompuan melayu tu.."
- "semacam je aq tgok girl tu pelok Chinese guy tu...hahaha"
- "I sudah minat sama ini kakak. dia cantik, kulit cerah, body padat Dan yg lebih penting ialah personality dia, cool and steady. I yakin dia boleh jadi seorang wife yg baik. untung siapa dapat dia. I love u.......baby"
- "wahhk melayu tu pun pakai ketat punya sendat kasi lekat punya tk tau malu"
- "yg bju kelabu tu pompuan ke betina???main pluk2..."
- "Bodoh punye pompan ko sebuk pasal ape!"
- "baekk siot awek baju kelabu.."
- "mantap body akak melayuu yg baju kelabu tu...perghh..."
- "Kenapa laa perempuan melayu macam nie yea? Sedih tengok...."
- "wow melayu...yg ko da knpa g tolak apek tu rapat2...memalukan"
Dan macam2 lagi komen yang tidak dapat dipaparkan di sini.

Apa pula pendapat anda???


Nah, ni dia kisahnya, menurut isteri kepada lelaki India tersebut tu lah, betuk ke tidak admin tak tahu:

"Today we were cheated by this Chinese sales man guy...The story was, my husband booked for me a second hand car model Viva JMQ 2325 on 28.12.15..

The booking fee was RM 50 as requested by the Salesman.On 29.12.16..my husband submitted all the document and the loan was approved by Ambank on 05.1.16..The salesman told us to come to his car finance shop on 08.1.16.At about 0930am,we went to his shop.First he said that the loan was approved and second thing he said the car was sold to other person..we were very shocked and angry after listen to his statement.

The loan was approved under my husband name but the car was sold to others??? My husband ans salesman got some arguement because the salesman talked very rude to my husband...After that we make police report..I have all the proper evidence and documents..Please friends share this.....and help me."

Sumber: Youtube

No comments

Powered by Blogger.