Setepek Kena.. Ini Komen Mengejutkan Chef Wan Yang 'Loya' Dengan Fattah Amin Dan Neelofa


Siapa yang tak kenal dengan Chef Wan. Chef popular ini sering melontarkan kata kata yang lantang tentang isu semasa.

Baru-baru ini, chef tersohor ini ada menyatakan pandangannya terhadap pasangan paling popular ketika ini iaitu Fattah Amin dan juga Neelofa.

Pandangan Chef Wan ini amat pedas, setepek kena para peminat Fattah Amin dan juga Neelofa.

Chef Wan meluahkan pandangannya itu di laman IG miliknya.

This is the statement made by Chef Wan:

Tengok saja kisah Neelofa tu dgn si Jantan handsome entah apa nama pelakun tu sampai naik loya membaca media laga2 kan mereka and the way their fans nak jodoh kan pasangan ini yg akhirnya ” Tipah tertipu semua gimmik media and fans yg abit over idolising them became disappointed.

Padan la muka anak2 remaja Melayu kita ramai yg suka buang masa melayan benda jiwa2 ni sampai sekolah pun entah ke mana arah tujuannya.

They get too carried away with all this so call romantic idea god knows what goes on their mind.

Now dah heboh pulak org bercerita dia pulak tengah dating Raja Muda Selangor pulak.

Tak habis2 org tanya saya even Vip2 ni esp the ladies.

” Eh u tak kan tak tahu CW u kenal baik dgn Bondanya?”

Eh jika pun kenal tak kan kita nak tahu kisah2 mereka

Kita ni semua cuma gang2 dah masuk senja tak ada masa nak tahu who is dating who and who is going out with who? Banyak kerja lain kat rumah tu nak buat kan.Drama di TV pun satu tak tengok not even my own show on TV tu.

Ini pulak tanya kan saya kisah2 artist bercinta lagi la kita tak ambil kisah.

Sometime i loved to teased some of my Puan Sri and Mak2 Datin yg kepoh ni by saying inmediately ” Oh ya ke tak tahu pulak…u nak tahu ke ni i call Tuanku Sultan sekarang la nak tanya betul ke tidak sebab u all semua harap kan anak u all pulak jadi menantunya!”

U should see their face when i wanted to call Tuanku over my phone! I laughed and laughed..

Mesti mereka dlm hati kata ” Cilaka betul si CW ni la” Jahat i kan usik2 mereka.

Chef Wan is one of the first celebrity chefs in Malaysia that always give a 'brave' statement regarding new issues.

Today Chef Wan made a comment towards Fattah Amin and Neelofa, a trending couple in entertainment industry.

The statement from Chef Wan was made for the fans of  Fattah and Neelofa.

He says that  they, (the fans) get too carried away with all this so call romantic idea even create a hashtag #lofattah.

All Chef Wan followers agree with him.

Sumber: beritamemey

No comments

Powered by Blogger.